Thursday, April 22, 2010

hari ni,i'm not schooling tau x? memang lew tak tau kan?pe2 je la aku ni eh.sbbnye ialah sakit tekak yg menggila+pening kpale yg hampir ke demam!mybe dsebabkan seminggu ni aku asek makan coklat je kot pastu tak minom air masak langsong(sbb aku ta suke),bukan maybe da memg ternyate!urm,eh,tibe2 je la.tak tau eh kenape aku rindu kat dyorg ni?i mean aku punye chuck la, da lame gile dy tak online ei?rindu tersgt!hahaha,bile la dpt contact dy lg?6be dy kat fon lame,fon tu da la da lunyai aku keje kan.aku tunggu je detik2 dy online kan?haha,kawan paling cool pena aku jumpe,,hope so dapat jumpe lg wif kau n abg hensem tuhh.hahaha (:

No comments:

Post a Comment